Oldal kiválasztása

Komplett Online Marketing

Építsük meg együtt az álomweboldalad a piac legjobb megoldásaival, a Te igényeidre szabva!

EGYEDÜLÁLLÓ A PIACON

WordPress Weboldal Készítés

WordPress alapon, prémium oldalépítővel fogjuk elkészíteni a weboldalad, ami egy stabil technikai alapot és gyönyörű designt fog biztosítani az online jelenlétednek.

Prémium Szoftverek Ajándékba

Összesen több, mint 1000 $-nyi prémium szoftvert tudunk biztosítani az oldaladhoz a konverziód növelésére és a folyamataid optimalizálására, ezzel jelentős eszközköltséget megtakarítva a számodra.

Webjog Megfelelőség

A Webjog és GDPR megfelelőségekkel biztosítjuk számodra a weboldalad jogtiszta működését, hogy neked már ne kelljen külön könyvelővel/ügyvéddel elkészíttetned a szükséges jogi alapokat.

ÁRAK

A lenti árak tájékoztató jellegűek. A tényleges árazás a projekt bonyolultságától és a befektetett időtől függően változhat.

A lenti árak tájékoztató jellegűek. A tényleges árazás a projekt bonyolultságától és a befektetett időtől függően változhat.

A TÖKÉLETES MARKETINGARZENÁL

A megoldások mindig egyéni igényekre vannak szabva, de vannak már olyan folyamatok, eszközök, melyek már előre ki vannak dolgozva és nagyban segíteni tudják a haladást.

Ezeket nagyon gyorsan fel lehet építeni a Te vállalkozásod számára is, és hamar eredményeket fognak hozni.

Ezek az eszközök pénzt és időt takarítanak meg, és már több különböző területen bizonyítottak.

Eszközök, amiket használunk: WordPress, Divi, ManyChat, Piktochart, Woocommerce, Snappa, Barion, És Számtalan Más Prémium Bővítmény

MIÉRT VAN SZÜKSÉG WEBOLDALRA?

Miért kell weboldal?

 

Ma már egyre inkább elengedhetetlenné válik az online jelenlét. Akár fizikai terméket, akár szolgáltatást vagy szellemi terméket szeretnél értékesíteni szükséged van egy weboldalra.

Az egyedi, igényes design és az előre elkészített marketing megoldások robbanás szerű növekedést tesznek lehetővé a tevékenységedben.

Ha nem szeretnél online értékesíteni, egy weboldal akkor is a legjobb lehetőség önmagad, vagy a tevékenységed bemutatására.

Egy szép weboldal nagyszerű első benyomást kelt mind rólad, mind a vállalkozásodról.

I

És, ha nincs időm a vállalkozás online részével foglalkozni?

Az online marketingben az a szép, hogy a feladatokat ki lehet szervezni szakembereknek, akik azérd dolgoznak, hogy minél több pénzt hozzanak a vállalkozásodba online.

I

És, ha az én vállalkozásom nem online értékesít?

Egy “offline” vállalkozás számára ugyanúgy fontos az online jelenlét, akárcsak egy fizikai üzlet. Egy szép weboldal ugyanolyan első benyomást kelt egy vállalkozásról, mint egy tiszta, igényes üzlethelyiség. Az online világban a weboldalad képviseli a vállalkozásodat.

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

Hogy a lehető legjobban felkészülhessek a személyes, vagy skype konzultációra, szeretnélek megkérni, hogy írd le mivel foglalkozol, mi a fókusza a tevékenységednek.