Oldal kiválasztása

Haladó Weboldal

01

Teljes Online Jelenlét

A tárhely és domain megvásárlása után felépítjük az online jelenlét alapjait, telepítjük a szükséges szoftvereket, ezzel megteremtve az alapokat a későbbi építkezéshez.

02

Értékesítő/Termékoldalak készítése

Az értékesítői oldalon múlik a termék vagy szolgáltatás sikere, ezért itt kiemelten fontos az igényes design és a megfelelő értekesítési szöveg kidolgozása.

03

Mobilbarát megjelenés

A megfelelő mobilbarát megjelenés kiemelt fontosságot kap, ugyanis 100-ból akár 50 potenciális ügyfelet vesztünk, ha nincs mobilra optimalizált weboldalunk.

04

Chatbot építés

A chatbot lényege, hogy egy “előre kitaposott utat” akarunk a vásárlóink elé tenni, ami könnyűvé teszi számukra a vásárlói döntés meghozatalát, nekünk pedig az utánkövetést és kapcsolattartást.

05

Facebook hirdetési fiók beállítás

Elkészítjük a kulcsra kész Facebook hirdetési fiókodat 2-3 célközönséggel, előre elkészített hirdetési szöveggel és képpel, valamint retargeting hirdetéssel, hogy a számodra legrelevánsabb embereket érhesd el. Telepítjük az oldaladra a Facebook Pixel nevű bővítményt, ami lehetővé teszi, hogy lásd milyen tevékenységeket hajtanak végre az oldaladon a látogatók.

04

Webjog és GDPR megfelelőség

GDPR kompatibilissé tesszük az oldalad, és biztosítunk egy általánosan elfogadott ÁSZF-et és Adatvédelmi nyilatkozatot. (Fontos, hogy ezekért jogi felelősséget nem tudunk vállalni.)

05

Online fizetés bekötése

Online fizetésre a Barion kiváló lehetőség bankártyás fizetés elfogadására, mivel jól dokumentált, magyar szolgáltatásról van szó, ami ráadásul nagyon kedvező feltételeket biztosít (1%-os tranzakciós díjat számítanak fel – PayPal esetében ez 4-5% is könnyen lehet).

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

Hogy a lehető legjobban felkészülhessek a személyes, vagy skype konzultációra, szeretnélek megkérni, hogy írd bele az üzenetedbe, hogy melyik csomag érdekel, illetve, hogy mivel foglalkozol, mi a fókusza a tevékenységednek.